Казахстан Снд Warner Bros новини шоубізнес афіша Голлівуд Казахстан Снд

Лавочку прикрито: росіяни більше не зможуть красти голлівудські блокбастери

Сейчас читают: 856
hochu.ua

Однією з новин, яка останніми днями розбурхала мережу, стала інформація про те, що голлівудські кінокомпанії-мейджори нарешті вирахували продавців та особливості транзиту в рф піратських версій блокбастерів для кінотеатрів.Відтак, констатуємо, що глядачі з країни-агресора найближчим часом не зможуть побачити копії таких новинок, як "Барбі" та  "Оппенгеймер".Зауважимо, що  на російському ринку нині немає пропозицій з продажу кінотеатральних версій блокбастерів.

Виходячи з цього, російські кінотеатри будуть чекати на появу знаменитих фільмів  у мережі. Лише потім вони зможуть зробити якісний дубляж.

Один із босів російської кінокомпаній Антон Сіренко має тверде переконання в тому, стрічка "Барбі" та "Оппенгеймер" з'являться в рф восени.

Читати також "Встигнути до 30": про що буде новий український серіал з Анною Кошмал (ФОТО) Як повідомляють росЗМІ, посилаючись на передових менеджерів мегапопулярних російських кіномереж, контент  постачався до росії через Казахстан (нелегально).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA