Наталка Денисенко Туреччина війна війна в Україні новини відпочинок Наталка Денисенко Туреччина

Наталка Денисенко поскаржилася на росіян у Туреччині та прокоментувала їхню реакцію на українців

Сейчас читают: 946
hochu.ua

Українська акторка Наталка Денисенко, яка зізналася, чи робила пластичні операції, полетіла на відпочинок до Туреччини. Не дивно, що там зірка "Кріпосної!" побачила чимало росіян, які все ще можуть на короткий період часу відвідувати країну-члена НАТО без візи.

Чи зіткнулася знаменитість із проблемами через жителів російської федерації - деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!У сторіс в Instagram Наталка Денисенко відповідала на запитання підписників, зокрема й про її літній відпочинок.

Сама актриса вирішила полетіти в Туреччину і, за її словами, помітила там дійсно багато російських туристів. Проте в готелі, в якому зупинилася українська акторка, росіян виявилося не так вже й багато.

Наталка Денисенко наголосила, що обрала готель у високому ціновому сегменті, тож цілком можливо, його працівники та власники намагаються уникати конфліктів між українцями та росіянами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA