Тейлор Свифт Россия Україна музыка НОВОСТИ РЕЙТИНГ Тейлор Свифт Россия Україна

Проєкт eKids Teens: Кілька причин, за що дякувати карантину

Сейчас читают: 463
womo.ua

Юлія Атлас, координаторка програми еKids Teens, EPAM Україна «Якби не карантин», — часто чуємо останнім часом. Справді, багато подій довелося скасувати, водночас з’явилося чимало альтернатив, народжених обмеженнями 2020 року.

До цієї весни ми в ЕРАМ провели вісім хвиль навчальної програми еKids, яка знайомила дітей з основами програмування. Це хороший відпрацьований формат, який дозволяє дітям в кінці навчання самостійно створювати власні міні-продукти: мультики, музику, ігри. «Краще, ніж у школі!», — казали батьки.

І можливо, ми продовжували б з ним працювати далі. Якби не карантин. Для початку навчання довелося швидко перевести проєкт в онлайн, при цьому частина дітей і тренерів відмовилась від подальшої участі.

Ми також додали частину програми, присвячену вивченню м’яких навичок (soft skills), оскільки розуміли їх важливість для онлайн формату.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA