Украина украинские бренды украинские дизайнеры show Украина

Чим дивуватимуть українські бренди Європу та світ: The Phygital Show проєкту Ukrainian New Fashion Days 2020

Сейчас читают: 370
hochu.ua

Пандемія не тільки внесла глобальні зміни до міжнародного ринку моди, але й подарувала можливість українським дизайнерам зайняти гідне місце серед світових модних брендів.

Так, у рамках події The Phygital Show українські дизайнери будуть презентувати свої творіння для України та цілого світу!The Phygital Show пройде в рамках проєкту Ukrainian New Fashion Days 2020, який має на меті показати європейським ЗМІ, байєрам та споживачам перспективні українські бренди.Я бачу дійсно великий потенціал у майбутньому для українських брендів.

Думаю, "завтра" для України справді буде місце в моді, креативності та конкурентоспроможності на ринку.— говорить Адріан Бортотто, дизайнер Будинку Моди Dior і ментор проєкту.У рамках проєкту Ukrainian New Fashion Days 2020 6 українських брендів були обрані міжнародним журі з-поміж 130 учасників.

Тепер фіналісти Ukrainian New Fashion Days 2020 будуть презентувати свої роботи Україні та світу на події The Phygital Show у форматі ZOOM-catwalk.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA