Олена Зеленська Кая Каллас України Олена Зеленська деревня Ляєн РЕЙТИНГ жінки Олена Зеленська Кая Каллас України Олена Зеленська деревня Ляєн

Олена Зеленська увійшла до списку найвпливовіших жінок світу — Financial Times

Сейчас читают: 871
womo.ua

Перша леді України Олена Зеленська увійшла у цьогорічний список з 25 найвпливовіших жінок світу за версією видання Financial Times.

Зазначимо, що Олену Зеленську у список найвпливовіших жінок додала прем’єрка Естонії Кая Каллас. У своєму коментарі вона зазначила, що її найбільше в Зеленській захоплює «чесність». Читайте також: Олена Зеленська розповіла про мінуси бути дружиною президента: подробиці Також за словами Каллас, Зеленська, як і її чоловік, стала світовим символом стійкості. Читайте також: Олена Зеленська поділилася порадами, як подолати стрес Додамо, що в список найвпливовіших жінок потрапила австралійська акторка Марго Роббі, американська співачка Бейонсе, глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, іранська правозахисниця Наргес Мохаммаді, директорка з технологій компанії OpenAI Міра Мураті, виконавча секретарка Конвенції про біологічне різноманіття ООН Елізабет Марума Мрема, міністерка охорони довкілля Бразилії Маріна Сілва.

The post Олена Зеленська увійшла до списку найвпливовіших жінок світу — Financial Times appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA