фільми новий рік мультфільм фільми для жінок Різдво

Найочікуваніші фільми грудня 2023 року: що подивитися в українських кінотеатрах

Сейчас читают: 518
womo.ua

Наближається святковий сезон, а це означає, що немає кращого часу, щоб зібрати друзів або сім’ю разом і відправитися в кінотеатр, аби переглянути найочікуванішу стрічку грудня 2023 року. Що покажуть в кіно у грудні 2023 року? Демонічне Різдво Прем’єра у кінотеатрах України: 7 грудня Дві студентки, що залишилися одні в кампусі на час канікул, мають пережити ніч, поки їх беруть в облогу непрошені гості.

Цей фільм жахів буде тримати у напрузі протягом всього часу. Читайте також: Адвент-календар різдвяних та новорічних фільмів: топ-31 Вонка Прем’єра у кінотеатрах України: 14 грудня Вонка — приквел до оригінальної книги Роальда Дала «Чарлі та шоколадна фабрика».

Самого Вонку грає Тімоті Шаламе, який ще молодий і не створив свою шоколадну імперію. Три мушкетери: Міледі Прем’єра у кінотеатрах України: 14 грудня Д’Артаньян змушений об’єднати зусилля з Міледі, щоб врятувати Констанцію, яку викрали на його очах.

Але оголошено війну, і Атос, Портос і Араміс уже приєдналися до фронту, таємниця з минулого руйнує старі союзи. Читайте також: 10 кращих історичних фільмів про давні цивілізації Погані гноми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA