Fox Lingerie My X (X) місто Київ Мода бренд українська мода новий рік бренди одягу Різдво Fox Lingerie My X (X) місто Київ

Український бренд випустив ексклюзивну колекцію звабливого одягу до Нового року: фото

Сейчас читают: 142
womo.ua

Напередодні новорічних свят Fox Lingerie та ЦУМ Київ вже втретє об’єднуються, щоб презентувати спільну колекцію. Український бренд жіночої білизни вирішив продовжити тему попереднього кампейну — селфмейд жінок, які надихають інших бути впевненими в собі, рішучими та успішними.

Новими героїнями стали засновниці брендів Fox Lingerie, Have A Rest та J’amemme: Юліана Гензель, Аліна Долініна та Юлія Ярмолюк. Читайте також: Український бренд My x My презентував колекцію святкових суконь: фото Особливий настрій колекції створюють святкові піжами: в трендовому червоному відтінку з оздобленням стразами та дві моделі чорного кольору — з пір’ям та паєтками.

Для справжніх femme fatale бренд пропонує спокусливу міні-спідницю, атласний корсет, рукавички з пір’ям та грайливу прозору спідницю.

Поціновувачам стриманої ефектності Fox Lingerie рекомендує червоне боді з імітацією корсету та маленьку чорну сукню. До колекції також увійшли звабливі корсети з мережива. Читайте також: Українські бренди JUL та LUTIKI презентували спільну колекцію одягу та прикрас до Різдва-2023: фото Придбати речі зі святкової колаборації можна на 3-му поверсі ЦУМу та в онлайн-магазині.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA