зима здоров'я поради вибір редакції

Зима близько: як правильно надати домедичну допомогу людині на вулиці

Сейчас читают: 811
womo.ua

На прикладі поширених травм у холодний період року інструктор та засновник курсів з домедичної допомоги “Save a Life” Михайло Думнич розповів, як допомогти людині до приїзду медиків. Алгоритми домедичної допомоги на вулиці Михайло Думнич, інструктор та засновник курсів з домедичної допомоги “Save a Life” Перед наданням домедичної допомоги варто пам’ятати кілька правил, які стануть у пригоді.

Переконайтесь, що поруч відсутня небезпека для постраждалого та вас. Наприклад, якщо людина послизнулась та травмувалась, вам також потрібно обережніше рухатися поруч із місцем падіння.

Заспокойте людину, яка потребує допомоги та поясніть їй подальші дії. За необхідності зателефонуйте до швидкої. Наступні кроки залежатимуть від особливості травми.

Розгляньмо поширені види, які часто зустрічаються у зимовий період. Переломи кінцівок Перелом — порушення цілісності кістки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA