українські бренди нова колекція новий дроп

Новий Семестр: осінній дроп одягу від diadia

Сейчас читают: 115
womo.ua

У сучасному світі, де жінки активно управляють багатьма сферами життя, балансуючи між роботою, особистими справами та численними обов’язками, закарпатський бренд одягу diadia прагне стати надійним союзником завдяки осінньому дропу «Новий Семестр».

Колекція розроблена аби підтримати жінок у збереженні енергії та натхнення, які їм вдалось накопичити за літо. Практичні кольори, стильні силуети та функціональні тканини складаються в універсальні образи, які легко адаптуються до будь-якої ситуації — від ділових зустрічей до вечірніх прогулянок. Читайте також: «Коріння міцні, гілки вільні»: бренд GUNIA Project презентує нову колекцію з нагоди Дня Незалежності В дропі можна знайти костюми, піджаки, спідниці та штани, виготовлені з високоякісної італійської костюмної тканини.

Ці елементи доступні в класичних кольорах: коричневий, синій і чорний, і можуть бути доповнені яскравими бавовняними сорочками.

У колекції також представлені сукні в тенісному стилі та лонгсліви з щільної бавовни. Для прохолодних й вітряних днів бренд підготував бомбери з коміром, виготовлені з водовідштовхувальної тканини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA