українські бренди мода 2024 нова колекція дроп осінь-зима

Follow your passion: бренд O.TAJE представляє перший дроп Fall’24

Сейчас читают: 404
womo.ua

Перший подих осені — як мотивація до руху вперед. Прощаючись зі спекотним літом, бренд O.TAJE презентує перший осінній дроп та закликає, обираючи новий напрямок для руху, — рухатися за своєю пристрастю.

Дроп Follow your passion — про речі, які стануть комфортним та стильним фоном для нової осінньої подорожі до пошуків себе і того, що запалює.

М’який дотик трикотажу — як затишні обійми та метафора підтримки, яка так важлива, коли починаєш обирати себе та свій власний вектор.

Класика текстилю — щоб підсилити зібраність та впевненість, коли знаєш свою мету та рухаєшся до неї. Пристрасть бренду O.TAJE — створювати для вас речі, що супроводжуватимуть ваш рух за вашою. Читайте також: Манікюр на осінь 2024 року: модні ідеї на щодень Це бренд відобразив у зніманні кампейну: запросив героїню, яка не просто стала обличчям дропу, а з якою команда розділила її пристрасть до кінного спорту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA