Афганистан Афганістан Талибан жінки Афганистан Афганістан

Афганські жінки не можуть виходити з відкритим обличчям, читати вголос і співати

Сейчас читают: 643
womo.ua

Афганські жінки більше не можуть виходити з відкритим обличчям, читати вголос або співати через нові вимоги «Талібану». Днями в країні набув чинності «Закон про чесноту», підготовлений для суворішого дотримання норм шаріату.

Про це повідомляє агентство Associated Press. Міністерство юстиції Афганістану поділилося подробицями закону. Представники влади наголосили, що закон включає правила носіння жіночої вуалі й заборону на гомосексуальність.

Він був схвалений високопосадовцем руху «Талібан» Хібетуллою Ахундзаде. Влада посилює контроль за гомосексуальними відносинами та азартними іграми, за виробництвом та переглядом відео або зображень, що відображають живих істот.

Фото: rferl.org Заборону видало Міністерство з пропаганди чесноти та запобігання пороку. Загалом вона охоплює такі аспекти повсякденного життя, як громадський транспорт, музика, гоління та свята.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA