тв-шоу Шоу-бизнес

Новим героєм шоу "Маскарад" став таємничий Арлекін

Сейчас читают: 251
hochu.ua

Незабаром на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра другого сезону найзагадковішого шоу країни під назвою "Маскарад", в якому зірки спорту, шоу-бізнесу, кіно і телебачення продемонструють неочікувані, приховані таланти.

На глядачів чекає яскраве дійство, де зірки на сцені продемонструють постановки із акробатикою, танцями, вокалом, боєм на шаблях та інші.Нещодавно телеканал 1+1 запустив медійний квест, в рамках якого глядачі будуть знайомитись із героями нового сезону "Маскараду".

Фантастичні персонажі будуть з'являтись в ефірі 1+1, на сторінках українських видань, в соц. мережах телеканалута у інших місцях.Першим героєм шоу став Папуга з Ріо, якого презентували у ефірі інфотенмент шоу "Твій день".

Яскравий, фантастичний персонаж, крила якого усипані більш ніж 2000 пір’ям, у прямому ефірі шоу разом з телеведучими зробив пародію на найсмішніши відеоролики з папугами з усього світу.Сьогодні завдяки інтригуючомупромо-ролику глядачі познайомились з другим фантастичним героєм шоу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA