Lida Lee Артур Логай Танці з зірками Шоу-бизнес Lida Lee Артур Логай

Lida Lee стала новою учасницею шоу "Танці з зірками" на 1+1

Сейчас читают: 562
hochu.ua

Сьогодні стало віомо, що Lida Lee стала новою учасницею шоу "Танці з зірками" на 1+1. Більше подробиць та коментар співачки — вже у нашому матеріалі.Вже 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 стартує новий сезон головного танцювального шоу країни "Танці з зірками".

Триває традиційний челлендж під назвою #танціззіркамиchallenge, в якому артисти кидають один одному виклик із запрошенням вийти на паркет та розкривають інтригу щодо своєї участі через цікаві відеоролики.

Нещодавно виклик прийняв Артур Логай — музикант, актор, зірка серіалу "Великі Вуйки" та "Моя улюблена Страшко", який вже 30 серпня вийде на 1+1.

Він передав челлендж співачці на ім’я Lida Lee.Сьогодні артистка прийняла челлендж та запостила у соцмережі відеоролик у відповідь.Про новий досвід Lida Lee говорить наступне:Взяти участь у проєкті "Танці з зірками" — моя мрія!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA