1+1

Новою героїнею шоу "Маскарад" стала зваблива Кішка

1+1
Сейчас читают: 210
hochu.ua

Вже незабаром на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра найзагадковішого шоу країни під назвою Маскарад, в якому зіркові команди будуть змагатися за перемогу, а зірки спорту, шоу-бізнесу, кіно і телебачення у фантастичних образах продемонструють глядачам різноманітні таланти, такі як: танці, акробатика, гра на різних музичних інструментах та інші.Нещодавно 1+1 запустив медійний квест, завдяки якому телеглядачі дізнаються, хто стане героєм нового сезону Маскараду.

Персонажі з'являються в ефірі телеканалу 1+1, соц.мережах, друкованій пресі, а також на різних заходах, анонсуючи появу наступного героя.Сьогодні завдяки квесту глядачі дізнались, що новою героїнею шоу стала зваблива Кішка.

ЇЇ інтерв’ю ексклюзивно з’явилося на сайті телеканалу 1+1. За легендою шоу, Кішка  —  це мудра,  грайлива, трішки хижа і безумовно сексуальна героїня.

Вона з’явилася ще у ті давні і дикі часи, коли планета Земля була юною. Відтоді і дотепер Кішка —  найулюбленіше створіння людей.В стародавньому Єгипті їх

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA