рецепти Нео що приготувати

Неповторна закуска: оригінальний рецепт хумусу від львівських євреїв (РЕЦЕПТ)

Сейчас читают: 755
hochu.ua

Звісно, смачний хумус можна купити. Але у приготуванні власноруч є один величезний плюс - ви можете додати туди, що завгодно.

Також ми розповідали, як готувати фантастичний полуничний мармелад. Читати також Так просто ще не було: рецепт неймовірних кабачкових оладок Shuba переказує рецепт базового хумусу від знаної львівської шефині Льолі Ланди.

Вона готує просто неперевершені хумуси. Читати також Неймовірне поєднання смаків: закусочні грибочки “з секретом” до святкового столу (РЕЦЕПТ) Якщо маса вийшла надто густа, доливаємо ще 100 мл води та перебиваємо вдруге.

Для вживання хумус викладаємо на центр тарілки, розподіляючи хумус по краях та рухаючись колом, не відриваючи ложку. Щедро поливаємо оливковою олією, притрушуємо червоною паприкою або сумахом.

Об этом же в других изданиях
hochu.ua
Голлівуд у захваті від усього українського! Зірка "Пліткарки" засвітилася у стильному вбранні від Gasanova (ФОТО) hochu.ua /10 месяцев назад
hochu.ua
Кришталево чисті вікна навіть в дощ: хитрий трюк від господинь із досвідом hochu.ua /10 месяцев назад
hochu.ua
Як правильно користуватися бальзамом: поради від знаменитого перукаря (ВІДЕО) hochu.ua /10 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA