стосунки психологія кохання

Від медового місяця до щирого кохання: стадії відносин, які проходять міцні пари

Сейчас читают: 239
hochu.ua

Усі стосунки проходять п'ять стадій: медовий місяць, сумнів, адаптація, прийняття та щире кохання. Порівнювати ці етапи з сезонами серіалу про кохання складно, адже сезони зазвичай не повторюються, а стадії стосунків можуть бути циклічні.

Навіть на етапі справжнього кохання можна повернутися до будь-якого з попередніх "сезонів". Чим відрізняються стадії стосунків?

Розбираємось разом з HOCHU.ua. Читати також Кохання на відстані: як прожити цей період без розставання Перший етап стосунків – це злиття, або фаза медового місяця.

Це початковий, швидкий роман. Партнери на цьому етапі відносин відчувають, що знайшли "свою людину" і стають одним цілим або прагнуть цього.Обидва партнери поводяться якнайкраще і розуміють один одного на дуже поверхневому рівні, хоча може здатися, що вони знають один одного глибоко,– пояснює ліцензований клінічний психолог та експерт з відносин Бетсі Чанг.На цьому етапі партнери можуть ставити стосунки вище за інші аспекти свого життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA