Девід Бекхем місто Вікторія Концерт новини шоубізнес Девід Бекхем місто Вікторія

Змінив стиль під впливом доньки: Девід Бекхем засвітився на концерті в незвичайному образі (ВІДЕО)

Сейчас читают: 111
hochu.ua

Шестиразовий чемпіон Англії з футболу Девід Бекхем чудово провів час у компанії своєї єдиної доньки Гарпер. Днями зірковий батько разом вирушив на концерт улюбленого виконавця доньки — Гаррі Стайлса, який часто виступає з прапором України, — де вийшов з образу брутального бізнесмена і показав, на які перевтілення готовий заради Гарпер Бекхем.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!14 червня Гаррі Стайлс виступив у рамках туру "Love on Tour" на стадіоні "Вемблі", а серед зіркових гостей там засвітився Девід Бекхем.

Разом з 11-річною Гарпер Севен футболіст запалював під пісні популярного британського артиста. Судячи з усього, донька спортсмена є палкою фанаткою артиста, адже підспівувала всі його пісні та навіть вмовила тата вбратися в боа, з яким часто на сцені та публічних заходах з'являється Гаррі Стайлс.

Читати також Вікторія Бекхем заперечує, що колола ботокс. То в чому ж секрет краси бізнесвумен? Футболіст додав, що це була "чудова ніч", яку він провів зі своєю 11-річною донькою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA