Diana Gloster новини кліп нова пісня співак Diana Gloster

"Пісня, яка перетинає межі мови": мережу розриває запальний кліп на трек "Вода" від Ostrovskyi (ВІДЕО)

Сейчас читают: 466
hochu.ua

Український співак, блогер і модель Віталій Островський, більш відомий як Ostrovskyi, щойно випустив нову пісню під назвою “Вода”.

Виявляється, вона присвячена його божевільним стосункам зі старшою жінкою, тому кожен рядок надзвичайно емоційний і, як відзначають користувачі мережі, б’є точно в ціль.

Однак шанувальники у захваті не лише від самої пісні - кліп до неї, кажуть, також виявився напрочуд вдалим. Читати також Подався у вільне плавання: Джонні Дивний покинув "Kalush Orchestra" та випустив сольний кліп (ВІДЕО) Як зауважив сам Ostrovskyi, цей трек - про його перше нездорове кохання, коли його спокусила жінка, що була набагато старша за нього.

За словами артиста, це були важкі стосунки на відстані, бо вона жила у Лондоні, з дитиною, а він був у Києві. Пара познайомилася в клубі і почала спілкуватися, а через деякий час його кохана була змушена їхати до Англії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA