ванна Плитка кухня в домі

Від плісняви і бруду не залишиться і сліду: простий домашній засіб легко відчистить шви між плиткою

Сейчас читают: 610
hochu.ua

Прибирання в домі - одна з найважливіших задач кожної господині. Раніше ми вже розповідали, навіщо мити підлогу підсоленою водою, а тепер розкажемо, як привести до ладу плитку у ванній кімнаті та на кухні.Якщо у швах між плиткою оселився бруд і навіть пліснява, не поспішайте до магазину за традиційною побутовою хімією: є кращий варіант навести красу у домі.

Про простий до геніальності засіб розповідає prostoway. Читати також Побутова хімія своїми руками: як приготувати доступні засоби для безпечного прибирання оселі Приготувати такий диво-засіб дуже просто.

Для цього нам знадобиться всього 4 простих компоненти:Всього беремо по 1 столовій ложці. Всі інгредієнти потрібно перемішати у невеличкій ємності й відразу ж нанести на проблемну ділянку.

Далі вам потрібно буде трохи попрацювати старою зубною щіткою чи будь-якою іншою щіточкою з жорстким ворсом. Залишки засобу легко змиваються звичайною чистою водою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA