НАТО Незламні

Ти нерідко опиняєшся між двох вогнів — маєш і виконувати завдання, і відбиватися від цькувань про те, як жінка «ніколи не замінить чоловіка» й де «твоє місце»: Надія Гарань про непарадну

Сейчас читают: 411
womo.ua

«Якби не жінки, то ЗСУ перемоги могли б хіба що лише наснитися», –  так казали мені закордонні колеги під час 24-годинного марафону «Жінки.Мир.

Безпека». Тоді йшлося не про волонтерок, лікарок, медсестер, а саме про військовослужбовиць. Перекладачка-синхроністка, звʼязківиця, сержантка ЗСУ Надія Гарань — непересічна особистість, бо без вагань дала відповіді на найнезручніші питання, маючи за плечима багаторічний досвід у ЗСУ.

А Womo.ua безжально розпитував про ставлення до жінок і у військкоматах та умови служби, про командирів та побратимів і про найогидніше – як нашим захисницям доводиться відстоювати самі факти бойових поранень і травм, оскільки лікарі часто знецінюють внесок жінок на фронті й узагалі їхню присутність на нулі, вимагаючи хабарі від 5 до 10 тисяч доларів.

І цю цифру МСЕК і ВЛК називають нашим бійцям відкрито. На випускний в університеті замість сукні я вдягла футболку ГО «Аеророзвідка» на підтримку ЗСУ Коли для вас почалась війна? Як тільки росія напала на Україну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA