місто Вікторія деревня Вудсен Мода зірки шоубізнес місто Вікторія деревня Вудсен

Голлівуд у захваті від усього українського! Зірка "Пліткарки" засвітилася у стильному вбранні від Gasanova (ФОТО)

Сейчас читают: 742
hochu.ua

І ось знову голлівудські зірки обирають вироби від українських брендів. Цього разу увагу публіки привернула Келлі Разерфорд, яка засвітилася на публіці в образі від нашого бренду Gasanova.

Фото дивіться на HOCHU.ua! Читати також Королівські примхи: навіщо Кейт Міддлтон купує однаковий одяг Американська актриса Келлі Разерфорд, відома глядачам по ролі Лілі ван дер Вудсен у популярному серіалі "Пліткарка", а також фільмам "Крик-3" та мильній опері "Мелроуз Плейс", відвідала ексклюзивний світський захід Raffaello Summer Day.

На червоній доріжці зірка постала у жакеті від відомого українського бренду Gasanova.Про це дизайнерка родом з Донецька, Ельвіра Гасанова, поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Засновниця бренду показала фото зірки у своєму творінні та підписала їх такими словами: Так пишаюся! Це велика честь! Дякую, що вибираєте нас.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA