Оксана Забужко Україна місто Київ Оксана Забужко Україна місто Київ

«Найдовша подорож» Оксани Забужко. Перекладачка збірки Катажина Котинська отримала премію Drahomán Prize-2023

Сейчас читают: 498
womo.ua

У Всесвітній день книги та авторського права організатори премії Drahomán Prize для перекладачів з української мови на мови світу оголосили переможницю.

Лауреаткою стала польська перекладачка Катажина Котинська за переклад книги Оксани Забужко «Найдовша подорож». Про це повідомила пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики.

Номінантку висунуло на премію посольство України у Польщі. Переможниця отримала статуетку української скульпторки Анни Звягінцевої та грошову винагороду в розмірі трьох тисяч євро.

Катажину Котинську вже не вперше відзначають за переклади творів Оксани Забужко. Перекладачка є лауреаткою нагороди для перекладачів Центральноєвропейської літературної премії Angelus за переклад роману «Музей покинутих секретів». Читайте також: Стали відомі фіналісти премії Drahomán Prize-2023 для перекладачів української літератури Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post «Найдовша подорож» Оксани Забужко.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA