жінки ГО «Землячки» новини натхнення вибір редакції ефективність

Редакція WoMo отримала відзнаку від ГО «Землячки»

Сейчас читают: 121
womo.ua

10 квітня громадська організація «Землячки» відзначила другу річницю з дня заснування у КВЦ «Парковий». За цей час організація закрила понад 18 000 індивідуальних запитів захисниць та надала їм підтримки на суму понад 200 мільйонів гривень.

Цьогоріч особливу відзнаку від ГО «Землячки» отримала редакція WoMo. Відзнака – це гільза патрону, якими захисниця Руна, боронить Україну в одній з гарячих точок. «Землячки» відзначили редакцію womo.ua за системну підтримку та  культури взаємодопомоги, яка стає невід’ємною частиною нашого життя.

ГО «Землячки» закликає всіх долучитися до культури систематичної благодійності та підтримати захисників України. Детальніше про діяльність ГО «Землячки» можна дізнатися на сайті.

Womo.ua щиро дякує ГО «Землячки» за цю важливу нагороду. The post Редакція WoMo отримала відзнаку від ГО «Землячки» appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA