Украина місто Київ місто Рим співачка львів Украина місто Київ місто Рим

Колекція «Ukrainian Haute Couture» від Оксани Караванської побачила світ у виставі-дефіле «Розмова птахів» Наталії Половинки

Сейчас читают: 340
womo.ua

У Львівській національній опері відбулася прем’єра унікального проєкту — вистави-дефіле «Розмова птахів». Його створили одна із найвідоміших українських дизайнерок Оксана Караванська та українська співачка, актриса театру і кіно, лауреатка Шевченківської премії Наталія Половинка.

Модне чи вічне? На це запитання спробували відповісти Караванська і Половинка. Дзеркальна зала Оперного театру перетворилася на унікальний простір, в якому зустрілися фешн, театр, балет, музика, слово, спів…  Так високі сенси потужно і сучасно звучать, коли висока мода тісно переплітається із високим мистецтвом театру.

Це вість про вічне і красиве, що протистоїть війні. У Львівській опері Караванська представила нову історію «Ukrainian Haute Couture», де авторкою сучасної вишивки вкотре стала дизайнерка Ксенія Уманська.

Моделями були артисти балету Львівської національної опери — і жінки, і чоловіки. «Я завжди по-філософськи ставилася до власної творчості.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA