новини натхнення успішна жінка вибір редакції

Українка отримала престижну премію від Європейського інституту інновацій та технологій

Сейчас читают: 774
womo.ua

Європейська Комісія оголосила переможців та лауреатів 10-ї церемонії вручення Європейської премії для жінок-новаторок. Ці жінки надихають майбутні покоління та підкреслюють важливість різноманітності та гендерної рівності у розвитку інноваційної політики Європи.

Однією з цьогорічних переможниць стала українка Юлія Білецька, генеральна директорка та співзасновниця компанії S.lab, яка розробляє альтернативи пакуванню з пінопласту.

Іліана Іванова, комісарка з питань інновацій, досліджень, культури, освіти та молоді, зазначила: «10-та Європейська премія для жінок-новаторок — це щорічне нагородження жінок, які є лідерами інновацій та підприємництва в Європі: 10-та Європейська премія для жінок-новаторок відзначає 10 років вшанування жінок, які є лідерами в галузі інновацій та підприємництва по всій Європі.

Їхні прогресивні ідеї, пристрасть і рішучість надихають нас усіх і нагадують нам про важливість розвитку культури різноманітності та інклюзивності в інноваційному ландшафті Європи».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA