Мода бренд українська мода бренд одягу бренди одягу модный бренд

Мода зима 2024: львівський бренд CICI COCO випустив колекцію одягу з французьким шармом

Сейчас читают: 753
womo.ua

Український бренд одягу CICI COCO випустив нову зимову колекцію речей в одному кольорі та матеріалі. Про це пише Менторка укр брендів.

Зазначається, що натхненням для колекції стала тканина bouclé, яка була створена в середині ХХ століття у Франції та швидко завоювала прихильність багатьох модельєрів.

Проте популярним цей пухкий та рельєфний матеріал зробила Коко Шанель. Читайте також: Мода осінь-зима 2023/2024: український бренд випустив велику колекцію верхнього одягу для жінок Зіркою дропу CICI COCO стало молочне пальто з акцентними плечима та розрізами по боках, яке має дві різні довжини.

Також в колекції представлені короткий бомбер та спідниці міні й максі. Завершує колекцію обʼємний шарф, в який можна буде закутатися зимовими вечорами. Читайте також: Український бренд iam випустив колекцію зимових речей: фото Де можна купити?  Нова колекція бренду CICI COCO можна придбати на сайті та шоурумах в Києві та Львові.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA