бренд українська культура прикраси українські бренди Різдво Різдво Христове

Український бренд Oksana Boriychuk випустив різдвяну колекцію прикрас: фото

Сейчас читают: 925
womo.ua

Бренд сучасних українських прикрас Oksana Boriychuk випустив нову колекцію під назвою «Біле Різдво». Про це йдеться на сайті бренду. Читайте також: Ювелірний бренд SOLO for diamonds презентував прикраси за дизайнами відомих українців: фото Колекція «Біле Різдво» представлена у двох матеріалах: сріблі та латуні.

Асортимент різдвяної колекції прикрас бренду Oksana Boriychuk доволі широкий, там є: сережки «Віхола» та «Сузірʼя», різноманітні намиста: «Радуйся, Земле», «Чути дзвін», «Зоряна колядка», чокери — «Давнє чудо», «Щедрик», «Світло вертепу», браслети — «Святковий набуток», «Іскристі зорі», дукач «Богородиця». Читайте також: Український бренд KOLOMATSKA присвятив колекцію прикрас Києву: фото Ціни:  Ціни на прикраси для шиї варіюються від 1740 до 9800 грн.

Сережки — від 980 до 1330. Браслети по 1 740 грн. Читайте також: Український бренд FORMI випустив новорічну прикрасу у формі яблука: фото Про бренд:  Oksana Boriychuk – це бренд сучасних українських прикрас натхненних традиційними мотивами.

У кожній деталі присутня частина української культури та любові до неї. Більшість виробів унікальні або створені у лімітованій кількості.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA