Германия Мода бренд українська мода українські бренди бренд одягу бренди одягу Германия

Модна зима 2023-2024: нові колекції українських брендів

Сейчас читают: 381
womo.ua

Відкрийте для себе модні кольори сезону осінь-зима 2023/2024 і купуйте високоякісні речі від вітчизняних брендів, щоб створювати свої модні образи.

В нашій добірці найкращі колекції українських брендів, які допоможуть вам мати гарний вигляд у найхолодніший період року. Стильний одяг від українських брендів на зиму 2023-2024 Kachorovska Kachorovska презентували лімітовану Après-Ski Collection.

Ця капсула за задумом ідеально підійде для вихідних у горах або для активного життя у великому місті. В ній серед іншого хутряні черевики та сумки, а також укорочена куртка оздоблена вишитим логотипом бренду, дві варіації комбінезонів, теплі вовняні шапки та декоративні в’язані банти для волосся. Читайте також: Український бренд жіночого одягу Hey Sis!

створив колекцію «худі-антистрес»: фото COOSH Зимовий дроп від COOSH створений з акцентом на верхній одяг: теплу шубу з екохутра з асиметричним замком, пальто з фактурної сірої вовни чи двосторонню довгу дублянку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA