Мода українська мода українські бренди бренд одягу бренди одягу мода 2023

Український бренд HOCHUSOBITAKE випустив колекцію ковдр-пальт: фото

Сейчас читают: 515
womo.ua

Український слоуфешн бренд одягу HOCHUSOBITAKE презентував колекцію пальт, у яких затишно та тепло, як під ковдрою вдома. Про це йдеться на сайті бренду. Читайте також: Модна зима 2023-2024: нові колекції українських брендів В колекції два базові поєднання: марсала і чорний і молоко і чорний, а також два варіанти яскравих принтів — квітковий і чорний та абстрактний з чорною основою.

З обох сторін пальто — водовідштовхувальна плащівка, а всередині — технологічний вовняний синтепух «Fill Tex Wool, що зберігає тепло та витримує 20 градусний мороз.

Завдяки вовні у складі наповнювача, пальто зберігає тепло і не парить, а плащівка не пропускає вітер. Читайте також: Український бренд жіночого одягу Hey Sis!

створив колекцію «худі-антистрес»: фото Новинки від HOCHUSOBITAKE мають відстібний низ, тому легко перетворюються на коротку куртку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA