страхи секс Нео

Між нами, дівчатами: 5 нових книжок про секс та тілесність

Сейчас читают: 791
beauty.ua

Береш цю книжку до рук - і вже починаєш відчувати насолоду. Для початку - естетичну: чуттєві ескізи з оголеної натури, незвичайна обкладинка з тканою текстурою й тисненням та шляхетний кремовий папір.

А всередині - неабиякий сюрприз від наших шкільних класиків: Винниченко й Кобилянська, Франко та Коцюбинський, Підмогильний та Хоткевич розповідають про те, як кохалися українці сто років тому.Порубіжжя ХІХ–ХХ ст.

в українській літературі стало кривавим і «розстріляним». Та попри це наші митці намагалися не лише крокувати в ногу із закордонними колегами, а й дуже часто становили авангард розвитку світових процесів.Ідеалізоване зображення сім`ї та села, змальоване у класичних творах української літератури, створює у нашій уяві досить «платонічну» картину подружнього життя наших предків.

Проте, виявляється, наші прабабусі і прадідусі любилися й до весілля, знали, як діяти, щоб не вагітніти, мали цілу низку обрядів та вірувань щодо всього, що стосувалося дитини та статевого життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA