TikTok блогер весілля новини

Зірка TikTok по "розпаковкам" Даша Євтух вийшла заміж за депутата (ВІДЕО)

Сейчас читают: 269
hochu.ua

Популярна українська блогерка, зірка українського TikTok та учасниця 11-го сезону шоу "МастерШеф" Даша Євтух вийшла заміж! Разом зі своїм коханим, депутатом Полтавської міської ради, зірка соцмереж зіграла весілля.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Радісною новиною Даша поділилася на своїй сторінці в Instagram. Відомо, що тільки чотири місяці тому дівчина отримала пропозицію від Олександра Глазова, а вже 23 серпня пара зіграла весілля.Тепер чоловік і дружина!

Не можу сказати, що мені не віриться, таке відчуття наче родиною ми були завжди!— прокоментувала радісну подію Даша. Читати також Дженніфер Лопес показала ексклюзивні кадри з весілля з Беном Аффлеком у їхню річницю (ФОТО) Відомо, що гуляння пройшло у Полтаві.

А за можливість відсвяткувати новий етап у стосунках блогерка Даша Євтух та депутат Полтавської міської ради Олександр Глазов вперш за все подякували захисникам України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA