книги здоров'я психологія поради розвиток

ТОП-5 книжок про зухвалу силу людського духу

Сейчас читают: 693
womo.ua

Надія Юр’єва, психологиня Книга може стати другом, підтримкою та способом самодопомоги. Історії людей, що продемонстрували зухвалу силу людського духу та кинули виклик обставинам в складні часи, можуть надихнути та допомогти знайти сили жити далі. Віктор Франкл «Сказати життю так» У цій книзі австрійський невролог, психіатр, психотерапевт,  філософ і засновник Третьої Віденської Школи психотерапії Віктор Франкл описав досвід виживання у концентраційному таборі.

Під час перебування у концентраційних таборах Віктор Франкл звернув увагу, що деякі ув’язнені зуміли вижити і зберегти свою людську гідність, незважаючи на страшні умови, бо вони мали мотивацію і сенс життя.

Він виявив, що ті, хто знаходив сенс у стражданнях, частіше виживали та знаходили сили продовжувати жити навіть у найважчих обставинах. Едіт Ева Егер “Вибір” Історія перебування у концтаборі та самозцілення після звільнення психотерапевта Едіт Ева Егер, яка потрапила до Аушвіцу, коли їй було 16 років та втратила там батьків.

Книга про вибір, допомогу іншим та життя сповнене сенсом. Едіт Ева Егер “Дар” Це практичний посібник, збірка порад як подбати про своє ментальне здоров’я і не застрягнути в травматичному досвіді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA