кіно новини кінофестиваль

Завершився 14-й Одеський міжнародний кінофестиваль: усі лауреати представлених номінацій

Сейчас читают: 822
hochu.ua

У Чернівцях завершився Одеський міжнародний кінофестиваль. З міркувань безпеки, 14-ту церемонію цього року довелося перенести на Буковину, де відбулися покази фільмів, а після - церемонія вручення основних статуеток "Золотий Дюк" переможцям у трьох номінаціях, а також нагород для всіх лауреатів у представлених номінаціях.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Головну премію фестивалю "Золотий Дюк" і 50 тисяч гривень отримали три фільми. Серед них: Фото: facebook.com/odesaiff Читати також "Суперсила": дивіться трейлер документального фільму Шона Пенна про війну в Україні (ВІДЕО) Крім того, на офіційній сторінці Одеського міжнародного кінофестивалю у Facebook з'явився повний список переможців.

Так, лауреатами національної конкурсної програми відзначено 6 переможців, а в міжнародній європейській конкурсній програмі - 3 переможці.

Читати також Фільм "Мирний-21", заснований на реальних подіях російського вторгнення, вже на Netflix Нагадаємо, раніше ми писали про те, як український фільм "Степне" здобув нагороду на відомому фестивалі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA