новини шоубізнес кінофестиваль

Чорний хідник та хвилина мовчання. Як у Чернівцях стартував Одеський міжнародний кінофестиваль

Сейчас читают: 565
hochu.ua

У Чернівцях стартував 14-й Одеський міжнародний кінофестиваль. Цього року захід перенесли, зважаючи на безпекову ситуацію в місті.Цікаво, що фестиваль відкрили показом вітчизняної стрічки "Довбуш".

Сам захід, як зазвичай, стартував із урочистої доріжки. Тільки-от цього разу вона була не червоною, а чорною. Організатори кажуть, що чорний хідник у поєднанні з червоною афішею є символом  "прапор протистояння".

Читати також Анастасія Приходько різко засудила українських артистів, які виступили на фестивалі Лайми Вайкуле Зауважимо, що перед показом "Довбуша" ведучі кінофесту артистка Дар'я Трегубова та відомий критик у галузі кіно Алік Шпилюк оголосили хвилину мовчання, в пам'ять про загиблих громадян у Чернігові.

Окрім того модератори фестивалю вшанували видатних діячів українського кіно, які загинули на фронті. До речі, захід буде тривати з 19 по 26 серпня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA