Сша Україна конкурс новини конкурс краси Сша Україна

Міс Всесвіт-2023: стало відомо, хто представить Україну на міжнародному конкурсі (ФОТО)

Сейчас читают: 702
hochu.ua

Оргкомітет "Міс Україна Всесвіт" визначився з представницею України на міжнародному конкурсі 2023 року. За вибором журі, титул отримала киянка Ангеліна Усанова, а це означає, що вже 18 листопада в Сальвадорі вона вийде на сцену разом із представницями інших країн.Відомо, що, як і торік, "Міс Україна Всесвіт" пройшла без святкового заходу та звичних дефіле.

Замість цього оргкомітет провів онлайн-бесіду з учасницями через Zoom. Так, журі обрало трьох фіналісток, лише одна з яких отримала корону.

Читати також "Казкові фотки": "Міс Україна Всесвіт" вразила Мережу атмосферними знімками з лавандового поля Фото: instagram.com/missukraine_universeВарто зазначити, що офіційно Ангеліна Усанова отримає корону "Міс Україна Всесвіт-2023" лише наприкінці серпня в Києві.

Наразі, судячи з соцмереж переможниці, вона перебуває у США, де готується до участі в міжнародному конкурсі.Останні 4 роки Ангеліна не вела соцмережі, проте напередодні фіналу конкурсу повернула свою сторінку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA