люди Олена Орлюк

Підписання Меморандуму між IP офісом і НАН України: інновації – в пріоритеті

Сейчас читают: 618
womo.ua

6 вересня 2023 року був підписаний Меморандум про співробітництво між Національною академією наук України та Українським національним офісом інтелектуальної власності та інновацій.

Очільниця IP офісу Олени Орлюк зазначила, що “хоча меморандуми зазвичай окреслюють виключно наміри сторін, цей документ матиме максимально практичне значення”.

Співпраця стосуватиметься таких основних напрямів, як інтеграція України та Європейського Союзу у сфері інтелектуальної власності, інноваційний розвиток України, зокрема у промисловості та інших галузях економіки, забезпечення трансферу технологій та реалізації продукції з високою прибутковістю, що призведе до відновлення інноваційним шляхом економіки України. “Одна із задач IP офісу у сфері інновацій – допомогти Україні залучати кошти і припинити відтік  наших талановитих людей за кордон.

Технології, інновації мають залишитися в нашій державі, а люди, які їх створюють, мають отримувати гідну фінансову підтримку, в якій кошти інвесторів наразі мають відігравати ключову роль.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA