робота бізнес кар'єра успішна жінка ефективність Укрзалізниця ПАТ Укрзалізниця

Влада досі асоціюється з чоловіками. Директор міжнародних представництв ПАТ Укрзалізниця про жінку в політиці та ризики бізнесу з підсанкційними компаніями

Сейчас читают: 433
womo.ua

Міністерство закордонних справ працює не тільки на полі пошуку щонайбільшої кількості партнерів і донорів військової допомоги.

У нього є ще одна площина для боротьби – економічна дипломатія, покликана сприяти виходу щонайбільшій кількості українських компаній на міжнародні ринки.

Як Олександра Василенко, очільниця департаменту економічної дипломатії хотіла б привідкрити завісу нашої щоденної роботи. Про стереотипи у політиці Перший досвід співпраці з державним сектором я отримала в Укрзалізниці.

Саме там зрозуміла, що втіленням своїх ідей можу змінити якість життя багатьох українців. Це спокушає, коли бачиш можливість змінювати країну, допомогти їй зробити квантовий стрибок від «совка» до високотехнологічної і стійкої держави.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA