Олексій Резніков Олексій Резніков

Мій колега Павло Казарін жартував: «Боже, Зорій, якби люди знали, як ти погано рахуєш, вони в житті б не подумали, що ти вийшла заміж за Резнікова з розрахунку!»: телеведуча та дружина міністра

Сейчас читают: 359
womo.ua

Психологиня та ведуча «Ранок у великому місті» на телеканалі ICTV 2 Юлія Зорій 24 лютого 2022 року перебувала ще в одному резонансному для українців статусі – дружина міністра оборони держави, яка чинила окупантам шалений спротив.

Коли телеканали почали марафон «Єдині новини», Юлія зникла не лише з екранів телевізорів, але й з медіапростору. Лише нещодавно глядачі знов побачили її на екранах після повернення в ефір «Ранку…».

Але де перебувала Юлія Зорій півтора року війни? Чим опікувалась? Як підтримувала українців? Womo.ua отримав відповіді на ці питання.

Тепер моя професійна реалізація ніколи не буде конкурувати з сім’єю Як за півтора року повномасштабного вторгнення трансформувались ваші пріоритети? З початком повномасштабного вторгнення  мої пріоритети викристалізувалися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA