позитив тварини кіт

Міжнародний день чорного кота: фото найкрасивіших пухнастиків такої масті

Сейчас читают: 104
hochu.ua

Чорні коти вважаються одним із найрідкісніших видів. Здавна їх шанували за те, що вони здатні відганяти злих духів, а потім чорних котів почали масово знищувати, звинувативши у зв'язку з потойбіччям.Аби захистити домашніх улюбленців кольору, було створено Міжнародний день чорного кота, який відзначається щороку 17 серпня, пише daytoday.ua.

Читати також Міжнародний день кішок: милі світлини тварин і цікаві факти Саме чорний кіт вважається талісманом мореплавців. Здавна їх брали на кораблі, щоб мати легке та успішне плавання.

А ще вони виручали, коли на судні були миші, які хотіли з'їсти запаси їжі.Цінували чорних котів і в Єгипті. Вони рятували від мишей зерносховища.

А ще люди вірили, що чорний кіт відганяє від господарів злі сили. Саме у Єгипті за вбивство кота була смертна кара. Вважалося, що такий злочин міг спровокувати злидні та епідемії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA