Украина Англия фільми кіно Держкіно документальна стрічка кіноіндустрія кінопремія Украина Англия

Одеський міжнародний кінофестиваль 2023: названі фільми-переможці

Сейчас читают: 633
womo.ua

Оголошено переможців 14-го Одеського міжнародного кінофестивалю. Головною премією фестивалю «Золотий Дюк» нагородили стрічки «Звідки куди» Мачека Хмели, «Валерія виходить заміж» Міхалі Вінік та «Ссавці» Себастьяна Михайлеску.

Про це повідомляє Odesa International Film Festival. Переможці: Найкращий український повнометражний ігровий фільм – “Валерія виходить заміж”, реж.

Міхаль Вінік, прод. Аелет Каіт, Амір Харель, Володимир Яценко, Анна Яценко. Читайте також: Рецензія на фільм Бергмана «Сьома печать» Найкращий український повнометражний документальний фільм – “Звідки куди”, реж.

Мачек Хамела, прод. Пьотр Ґравендер, Мачек Хамела, Жан-Марі Жиґон, Анна Паленчук. Спеціальна відзнака за найкращу режисуру – Аліса Коваленко, фільм “Ми не згаснемо”. Спеціальна відзнака за найкращу жіночу роль – Каріна Химчук за роль у фільмі «Ти мене любиш?». Спеціальна відзнака за найкращу чоловічу роль – Дмитро Нежельський за роль у фільмі “Сашенька”. Читайте також: Кохання на передовій: найкращі фільми про любов до військових Приз від Association Talented U (Ukraine & United Kingdom) за документальний фільм у сфері захисту прав людини – “Ми не згаснемо”, реж.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA