робота бізнес кар'єра натхнення успішна жінка вибір редакції

Катерина Дорошевська: Війна стала для мого бізнесу не просто викликом, вона дала потужний поштовх для всіх процесів

Сейчас читают: 573
womo.ua

Катерина Дорошевська, засновниця PR-агенції BECOME та нон-профіту UA business Global в ексклюзивному інтерв’ю WoMo розповіла про виклики та вибір, які кардинально змінюють життя та як послідовність дій та чітке розуміння плану допомогло вирости бізнесу втричі.

Я мало пам’ятаю минулий лютий. Певно, підсвідомість блокує ці спогади. Обривками згадую окремі деталі. Мій любий Дніпро. Вий сирен, підвал сусідської сталінки із портретами радянських вождів на стінах, волонтерство, збори, збори, збори, Арестович в ютубі на ніч.

Матрац у коридорі. Страх. Днів через десять за страхом фізичним, прийшла іще й бізнесова реальність. Чесно кажучи, до того моменту, бізнес я вже втратила.

До повномасштабної війни моя бутікова PR-агенція мала на обслуговуванні 6-8 постійних клієнтів та була організатором найбільшого офлайн-маркету українських брендів у Дніпрі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA