привітання свято листівка Успіння Богородиці листівки

З Успінням Пресвятої Богородиці! Атмосферні листівки з Першою Пречистою

Сейчас читают: 400
hochu.ua

Останні дні літа в церковному календарі ознаменовані важливими подіями і датами. 28 серпня — Успіння Пресвятої Богородиці. З цього приводу ми вже публікували душевні привітання, а тепер пропонуємо вам поповнити запаси святкових картинок з Першою Пречистою.

Вітаємо, дорогі українці! Нехай листівки зі святом Успіння Пресвятої Богородиці принесуть спокій, тепло і найзворушливіші емоції.Нагадаємо, що свято Успіння Пресвятої Богородиці присвячене завершенню земного життя Діви Марії та переходу в Царство Небесне.

Дата вважається одним із 12 найважливіших свят церковного календаря християн східного обряду. Готуючись до нього, віруючі люди дотримуються приписів Успенського посту.

Читати також День ангела Анни: красиві привітання у картинках, віршах та прозі Біблійні тексти говорять про те, що Божій Матері за 3 дні до смерті з'явився Ангел і повідомив про прийдешню кончину.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA