Facebook жінки кар'єра успішні жінки успішна жінка

Українка Оксана Матіяш стала стипендіаткою Фонду Барака Обами: фото

Сейчас читают: 272
womo.ua

Голова проєкту «Навчай для України» Оксана Матіяш стала першою українкою, яку обрали для участі в престижній програмі стипендіатів Фундації Барака Обами.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook. Читайте також: «Книга року BBC 2023»: розпочався прийом заявок на конкурс Фундація Барака Обами працює з 2018 року та надає стипендію всього 12-м учасникам з усіх куточків світу. Читайте також: Уперше в історії темношкіра кінорежисерка була номінована на премію «Золотий лев»: деталі У 2023–2024 році стипендіати візьмуть участь у спеціальній програмі на базі Колумбійського університету в Нью-Йорку.

Основна мета Фундації — допомогти талановитим та молодим лідерам отримати неоціненний досвід та корисні навички. Читайте також: За місце претендента на «Оскар» від України змагатимуться 5 фільмів: подробиці The post Українка Оксана Матіяш стала стипендіаткою Фонду Барака Обами: фото appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA