Україна здоров'я діти психологія поради новини Україна

Корисні лайфхаки, особисті історії та поради спеціалістів: в Україні створили перший журнал для матерів дітей із інвалідністю

Сейчас читают: 329
womo.ua

Глянець, що вийде у друк вже цього літа, має допомогти батькам у вихованні малечі та подоланні найпоширеніших проблем. Знайти журнал можна буде на полицях центрів надання соціальних послуг, в інклюзивно-ресурсних центрах та лікарнях.

Життя з інвалідністю — не вирок для дитини та її рідних. Саме історії, які розбивають популярний міф і надихають разом зі своєю малечею підкорювати нові вершини, у журналі «Сяйво» зібрали ГО «Епіпросвіта» та БФ «Світ Українцям».

Серед авторів — успішні матусі, які поєднують власну справу чи кар’єру з турботою про дитину з особливими потребами і справляються з цим на відмінно.

А ще на сторінках журналу — корисні й важливі поради від психологів, реабілітологів, нутриціологів та інших профільних спеціалістів, що допоможуть батькам справлятись із найпоширенішими проблемами, які виникають у перші роки виховання малечі. «В українському суспільстві роками живе стигма, що народження дитини з інвалідністю обов’язково ставить хрест на житті та кар’єрі їх матерів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA