Україна книги що почитати книголав поради читання Україна

Напруга до останньої сторінки: добірка для справжніх поціновувачів моторошних трилерів

Сейчас читают: 405
womo.ua

У цій добірці ми зібрали шість трилерів, що поєднують у собі напружені кримінальні історії, загадкові розслідування, психологічно складні портрети головних героїв, а також гумор та сатиру.

Якщо ви справжній (-я) поціновувач (-ка) складних сюжетних переплетень, фанат (-ка) детективів та розслідувань, ця добірка буде для вас ідеальним приводом провести декілька вечорів, затамувавши подих.

Кожна з цих історій допоможе відчути найгостріші емоції, занурить у світ, де небезпека ховається за кожним кутом, а будь-який крок може стати вирішальним. «Вбивайте усвідомлено», Карстен Дюсс Дебютний роман Карстена Дюсса — це трилер у не зовсім традиційному розумінні.

Це кримінальна історія, наповнена чорним гумором та сатирою, яку ви точно не залишите, не дочитавши до кінця. Головний герой детективного роману, адвокат Бйорн Дімель, змушений виконувати брудну роботу для кримінального авторитета і прикривати його злочини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA