фільми кіно фільми для жінок

Фільми для підняття літнього настрою: топ-6 комедій

Сейчас читают: 748
womo.ua

Літо наближається до кінця, а дехто так і не зміг відчути його смак? Не біда! Ми підготували для вас добірку легких літніх комедій, які надихнуть вас та подарують неабиякий настрій. Літні комедії: топ-6 500 днів літа 2009 Не дивлячись на назву цей фільм пропитаний весняною атмосферою зародження почуттів і починань, розповідаючи про злети та падіння в стосунках між молодими людьми. Амелі 2001 Чарівна французька комедія про молоду парижанку, яка вирішує змінити світ на краще, починаючи з маленьких вчинків доброти. Зависнути у Палм-Спрінгз 2020 Комедія про часову петлю, де герої змушені переживати один і той самий день весілля в Палм-Спрінгз. Шахрайки 2019 Рімейк класичної комедії, де дві жінки-шахрайки змагаються за право обдурити мільйонера. Монте Карло 2011 Історія трьох подруг, які випадковим чином опинилися у розкішному житті Монте-Карло, де безліч пригод та літній настрій змін. Пташка на дроті 1990 Кумедний фільм про колишнього агента ЦРУ, який намагається почати нове життя, але його минуле не дає йому спокою.

Енергія і динаміка фільму нагадують про весняне зародження та літнє починання. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: FacebookTelegramInstagram The post Фільми для підняття літнього настрою: топ-6 комедій appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA