Fka Twigs Україна кіно куди піти у вихідні вибір редакції Fka Twigs Україна

FKA Twigs: «Знімання у «Вороні» встановили нову планку для того кохання, якого я прагну»

Сейчас читают: 270
womo.ua

Співачка, авторка пісень, танцівниця, акторка і навіть… майстриня бою з мечем ушу – все це про FKA Twigs. Цього літа ми побачимо її в новій екранізації культового графічного роману про кохання та помсту «Ворон», знімання в якій допомогли Твігс розібратися в собі та сформувати оновлений погляд на стосунки без аб’юзу.

Розповідаємо найцікавіше про FKA Twigs та її нову роботу «Я хочу відриватися, я хочу кохатися, я хочу зустрічати людей. Але водночас я хочу знайти мир.

Знаєте цей момент перед оргазмом: чиста порожнеча, але також і чиста концентрація. Ось так я хочу жити своє життя зараз», – зізнається 36-річна співачка, чия еклектична музика ідеально відбиває її еклектичну натуру.

Талія Дебретт Барнетт (справжнє ім’я FKA Twigs) народилася в містечку Челтнем у британському графстві Глостершир. Її мати, англійка іспанського походження, в минулому займалася танцями та гімнастикою, а батько-ямаєць, з яким співачка познайомилася лише коли її виповнилося 18, – музикант.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA