Happy Monday Украина місто Вікторія робота навчання жінки кар'єра Украина новини успішна жінка Happy Monday Украина місто Вікторія

WoMo та Women in Tech запускають безкоштовний проєкт «Робота і власний бізнес в Україні: навички, технології, майбутнє 2.0»

Сейчас читают: 872
womo.ua

Мрієте про кар’єру в ІТ чи запуск власного стартапу? WoMo та Women in Tech представляють унікальну можливість для вашого професійного зростання!

Отримайте актуальні технологічні навички безкоштовно на проєкті «Робота і власний бізнес в Україні: навички, технології, майбутнє 2.0».  Старт: 5 вересня  Тривалість: 8 тижнів  Вартість: Безкоштовно за попередньої реєстрації на сайті Що на вас чекає: 8 тематичних модулів 22 години освітніх вебінарів та лекцій 8+ годин інтерактивних сесій в Zoom Нетворкінг та можливості для співпраці Шанс презентувати свою бізнес-ідею та виграти призи від Huawei Ви навчитесь: Застосовувати інноваційні технології в бізнесі та кар’єрі Розвивати кар’єру в ІТ Запускати стартап в 2025 році Створювати інклюзивний бізнес Боротися з професійним вигоранням Розвивати особистий бренд та ефективно вести LinkedIn Залучати фінансування для проєктів та багато іншого.

Досвідом поділяться понад 20 лідерів ІТ, фінансів, бізнесу, маркетингу та інших індустрій, серед яких: Іва Козловська, СЕО та співзасновниця Qubit Labs та WiT Ukraine, Наталія Якименко, Senior IT Recruiter, Марина Стягайло, CEO, NextGenHR, Наталя Трубнікова, CMO ІТ компанії Gart Solutions, експерт з виходу на зовнішні ринки, Ольга Береза, Technical Recruiter at QubitLabs, Наталія Піковець, експертка кар’єрної платформи Happy Monday та членкиня Асоціації Кар’єрних Консультантів України, Вікторія Наливайко, CEO&Co-Founder BazaIT, Євгенія Івахненко, CSO, Huawei Ukraine.

Мова — українська. Передбачений переклад жестовою мовою. Більше інформації про спікерів, програму заходу та реєстрація за посиланням.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA