Украина Україна місто Київ освіта жінки кар'єра Украина розвиток Украина Україна місто Київ

Як розвивати карʼєру за допомогою громадської діяльності? Для українок запустили безоплатне навчання

Сейчас читают: 536
womo.ua

Освітній проєкт STEM is FEM запускає реєстрацію на курс «Важливість громадської активності для побудови кар’єри: ДІЙ». Упродовж шести вебінарів дівчата 14-22 років зануряться у світ активізму та жіночого лідерства.

У програмі курсу — вебінари, особисті історії спікерок, кар’єрні консультації та менторська підтримка. Здобуті знання та знайомства сприятимуть як професійному, так і особистісному розвитку учасниць.

Мета курсу ДІЙ — залучити дівчат до волонтерства та проактивної життєвої позиції. Саме це у перспективі збільшить кількість жінок-лідерок і надасть їм нові можливості впливати на соціальний клімат у країні, вважають ініціатори проєкту.

Серед спікерок курсу — досвідчені громадські діячки, підприємиці, менеджерки, медійніці: «Вступ до волонтерства» — Тамара Міщеріна, лідерка з підбору персоналу та HR y Nova Ukraine, амбасадорка Linkedin. «Менторство як шлях до лідерства» — Аліна Щербина, керівниця ГО STEM is FEM, голова БФ “Покоління ЮА“, проєктна лідерка комунікаційних проєктів Truman. «Міжнародні програми та їх можливості» — Оксана Матіяш, голова правління ГО «Teach For Ukraine», перша стипендіатка з України Фонду Барака Обами в Колумбійському університеті. «Вплив громадської активності на професійний шлях» — Анастасія Деєва, генеральна директорка Tokarev Foundation Ukraine. «Громадська активність та вступ до ВНЗ» — Євгенія Клепа, директорка з партнерств та інновацій у SET University. «Власний суспільний проєкт: від ідеї до реалізації» —  Марія Тінтул, керівниця відділу розвитку бізнесу у Startup Wise Guys.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA