Украина Україна робота жінки кар'єра Украина розвиток успішна жінка Украина Україна

Інструменти розвитку та просування ідеї власної справи на Модулі 5 проєкту «Робота і власний бізнес в Україні: навички, технології, майбутнє 2.0»

Сейчас читают: 351
womo.ua

3 жовтня на FREE онлайн-проєкті від WoMo та Women in Tech поговоримо про  валідацію бізнес-ідеї, soft skills та головні навички управлінця.

Початок о 14.00 Доступ до трансляції безкоштовний за попередньою реєстрацією: https://workandbusiness.womo.ua/ Програма вебінару 14:00-14:45 Спікер: Наталія Трубнікова, CMO ІТ компанії Gart Solutions, експерт з виходу на зовнішні ринки Практикум: Як дослідити бізнес-ідею та знайти вдалі стратегії виходу на ринок? Тези: Чи дійсно ваша ідея потрібна ринку?

Яку проблему вирішує ваш бізнес (робота з Customer Interviews). Що робити, коли ідея не інноваційна? Як провести аналіз ринку для свого бізнесу (ринок, конкуренти та цільова аудиторія), використовуючи інструменти діджитал-маркетингу?

14:45-15:30 Спікер: Євгенія Івахненко, CSO, Huawei Ukraine  Тема: Soft-skills для ІТ бізнесу Тези: Поговоримо про комунікативні, організаційні та персональні навички, які можна тренувати, неначе мʼязи  15:30-16:15 Спікер: Леся Клепуц, PMO директор, Avenga Тема: Управлінські навички, які варто розвивати кожному керівнику Тези: Формування ідентичності керівника: чому це необхідно і як вона визначає управлінський стиль.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA